Информация за доставки

Доставките на продуктите от dear.bg , се извършват чрез куриерски фирми - "Еконт" и "Спиди", по желание, до адрес на клиента или офис на куриер.

Сумата на доставката се определя според тарифите на куриерската фирма.

Заплащането става чрез наложен платеж пред куриера, като всяка една наша пратка има опициите "отвори и тествай" преди заплащане.

Наложен платеж може да бъде заплатен в брой, както и с банкова карта.

При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. 

При констатиране на липси и/или явни недостатъци на - външни видими дефекти - повреди, удари и други щети, потребителят следва да ни уведоми в присъствието на куриера/транспортната фирма незабавно, на тел. +359 896 236 118

"ДЕАР БГ" ЕООД не носи отговорност за неточно и/или забавено изпълнение, когато това се дължи на забава по вина на куриера/транспортната и/или посочени от Потребителя неверен или непълен адрес, лице за контакти и/или телефон, както и при други, независещи от "ДЕАР БГ" ЕООД обстоятелства.

(Понеделник-Петък) - Поръчки се обработват всеки ден, като срока на доставка е от 2 до 4 работни дни.

Клиентът се уведомява по телефона след направена поръчка относно срокът на доставка.

(Събота) - Неработен ден. Всички поръчки се обработват и изпращат в делнични дни.

(Неделя) - Неработен ден. Всички поръчки се обработват и изпращат в делнични дни.

(Официални празници) - Обработват се на първия следващ работен ден.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки